Wij democratiseren de toegang tot bedrijfsruimtes

Bedrijfspandenmatch.nl is Nederlands grote zoekmachine voor beschikbare bedrijfspanden. Wij verzamelen bijna alle beschikbare bedrijfspanden en bijna alle bedrijven die een bedrijfspand zoeken, op één plaats.

Bedrijfspandenmatch.nl geeft met andere woorden aanbieders van bedrijfspanden een mega sterk marketingkanaal voor hun beschikbare bedrijfspanden. Op dezelfde manier geven wij bedrijfspand-zoekenden de mogelijkheid om een constant en compleet overzicht van de beschikbare panden op de markt, zodat men als bedrijfspand-zoekende zich enkel hoeft te oriënteren op één plaats. Wij democratiseren de bedrijfspandenmarkt door al de kennis over de bedrijfspandenmarkt te verzamelen en iedereen op de bedrijfspandenmarkt gelijke toegang te geven tot deze kennis.

Bedrijfspandenmatch.nl is gecreëerd door Digital Disruption Media A/S, welke vergelijkbare zoekmachines bestuurt in Nederland, Denemarken en Zweden – www.lokaleportalen.dk, www.virksomhedslokaler.dk, en www.verksamhetslokaler.se.

 

Bedrijfspandenmatch.nl is deels een geautomatiseerd marktplatform, waar gebruikers zelf content kunnen plaatsen in de vorm van bedrijfspanden of advertenties voor bedrijfspanden, waar gebruikers direct met elkaar in contact kunnen komen en waar gebruikers relevante zoekresultaten kunnen ontvangen, in de vorm van bedrijfspanden of advertenties van bedrijfspand-zoekenden.

Bedrijfspandenmatch.nl is deels een zoekmachine voor bedrijfspanden, die verzamelt – creëert – alle beschikbare panden op de markt. Dat gebeurt via intelligente robots die constant het internet afzoeken naar beschikbare bedrijfspanden. Indien de robot op een bedrijfspand stuit, die nog niet in de zoekmachine staat, wordt deze in de zoekmachine gelegd in Nederland, als een zoekresultaat, zodat jij als zoekende naar bedrijfspanden het pand kan onderzoeken en kan worden doorverwezen naar de originele bron.

De bedrijfspanden op Bedrijfspandenmatch.nl zijn afkomstig van drie verschillende bronnen:
1: Bedrijfspand eigenaren plaatsen zelf direct hun bedrijfspanden op bedrijfspandenmatch.nl.
2: Bedrijfspand eigenaren vragen Bedrijfspandenmatch.nl om hen te verzekeren, dat er constant een up-to-date versie van hun beschikbare bedrijfspanden op Bedrijfspandenmatch.nl wordt getoond.
3: Bedrijfspandenmatch.nl's automatische robots screenen het internet op beschikbare bedrijfspanden, die nog niet te vinden zijn in de zoekmachine van Bedrijfspandenmatch.nl.

Standaard gebruiker versus Smart User gebruiker
Als standaard gebruiker kun jij Bedrijfspandenmatch.nl geheel gratis gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld altijd gratis een advertentie voor het aanbieden van een bedrijfspand en advertentie als bedrijfspand zoekende aanmaken. Indien je het volledige effect van alle diensten van Bedrijfspandematch.nl wilt ervaren, kun je jouw account upgraden tot Smart User gebruiker. Dit is een gebruikerstoegang gebaseerd op een abonnement, welke actief blijft tot dat jij deze stop zet. Als Smart User wordt jouw profiel en gebruik geoptimaliseerd op verschillende manieren. Als bedrijfspand zoekende Smart User krijg je bijvoorbeeld toegang tot het verzamelde overzicht van bedrijfspanden, heb je volledige toegang tot onze notificatie-service, die jou o.a. direct bericht per e-mail stuurt over nieuwe bedrijfspanden, en krijg jij een uitgelicht zoekprofiel inclusief keurmerk. Dit uitgelichte zoekprofiel wordt bovenaan de zoekresultaten geplaatst, zodat jij een van de eersten bent die gezien wordt wanneer eigenaren van bedrijfspanden zoeken naar bedrijfspand zoekenden.

Milieu!
Bedrijfspandenmatch.nl is CO2-neutraal - lees meer...


Adres:
Bedrijfspandenmatch.nl, Rentbuyestate.com Netherlands ApS, gevestigd te Mynstersvej, 1827 Kopenhagen, Denemarken

Er kan altijd contact met ons worden opgenomen via support@bedrijfspandenmatch.nl – en doorgaans beantwoorden we spoedig uw bericht.