Contact Bedrijfspandenmatch.nl

Omdat we duizenden gebruikers hebben, zijn we helaas niet langer in staat om telefonische hulp te verlenen.
Neem per email contact met ons op via support@bedrijfspandenmatch.nl voor vragen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. 

NB! Je kunt ook onze geautomatiseerde informatielijn bellen op 020 - 2622071 of hieronder antwoord op je vragen vinden.

1: Welke soort bedrijfsruimtes zijn er op Bedrijfspandenmatch.nl?
Op Bedrijfspandenmatch.nl proberen we alle beschikbare bedrijfsruimtes te verzamelen, zodat je slechts op één plek hoeft te zoeken. Je kunt beschikbare kantoorruimte, winkels, showrooms, horecaruimte, praktijkruimtes, loodsen en werkplaatsen vinden. Je vindt ook commerciele ruimtes die te koop staan, zoals hotels en bedrijfsgrond.

2: Waar vind Bedrijfspandenmatch.nl alle bedrijfsruimte?
We verzamelen de bedrijfsruimtes op verschillende manieren. Woningbouwcorporaties, makelaars en particulieren uploaden hun advertenties op onze site. Daarnaast verzoeken veel makelaars ons om bedrijfsruimtes direct van hun site te crawlen. Daarnaast scannen onze intelligente robots naar beschikbare bedrijfspanden. Wij nemen alle bedrijfsruimte op die wij als beschikbaar kenmerken op sites die regelmatig worden geupdate.

3: Wat moet ik doen als ik een verkeerde bedrijfsruimte of bedrijfspandzoekende ontvang per e-mail?
Ga naar de startpagina van www.bedrijfspandenmatch.nl en scroll naar de bodem van de pagina. Klik vervolgens op "Jouw profiel" Klik op het tabblad "mijn zoekopdrachten". Hier kan je je zoekopdracht aanpassen of verwijderen, zodat je aangeeft van welke bedrijfsruimtes of zoekenden je een melding wilt ontvangen. Indien er al een automatisch gegenereerde zoekopdracht bestaat, onthoud dan om deze eerst te verwijderen voordat je een nieuwe aanmaakt. 

4: Wat is het verschil tussen een zoekopdracht en een zoekadvertentie?
De zoekopdracht bepaalt welke bedrijfsruimte/bedrijven je krijgt voorgesteld op basis van eisen die je opgeeft. Dit is dus als het ware een filter die het aanbod op Bedrijfspandenmatch.nl filtert en je 24/7 op de hoogte stelt over nieuw aanbod dat past bij je opgegeven eisen. Je kunt hierboven meer lezen over hoe je een zoekopdracht aanmaakt. In een zoekadvertentie maak je concreet een advertentie aan waarin je opgeeft welke wensen je hebt m.b.t. de ruimte die je zoekt, zoals soort, grootte en ligging. Deze advertentie wordt vervolgens verstuurd naar relevante verhuurders en verkopers, die dan contact met je kunnen opnemen wanneer ze iets relevants beschikbaar hebben. 

5: Wat doe ik als ik mijn gebruikersnaam/wachtwoord ben vergeten?
Je gebruikernaam is altijd je e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd op Bedrijfspandenmatch.nl. Indien je je wachtwoord bent vergeten, klik dan op "wachtwoord vergeten?" op de homepage van Bedrijfspandenmatch.nl, dan sturen we een link naar je via de mail.

6: Hoe beëindig ik mijn account?
Klik op “Jouw profiel” aan de bovenkant van de pagina op Bedrijfspandenmatch.nl (dit kun je enkel zien als je ingelogd bent). Druk daarna op het tabblad “Mijn gegevens”. Klik vervolgens op de knop onderaan de pagina om doorverwezen te worden naar de site waar je jouw profiel kunt afmelden.

7: Moet ik betalen voor het gebruik van Bedrijfspandenmatch?
Je kunt je kosteloos bij ons registreren. Het is ook gratis om een zoekopdracht en zoekadvertentie aan te maken. Als gratis gebruiker kan je ook contact opnemen met alle verhuurders die een betaalde advertentie hebben geplaatst. Je hebt echter een betaald abonnement (Smartuser account) nodig om contact te kunnen opnemen met alle andere verhuurders, en om de afbeeldingen en overige informatie van advertenties te kunnen zien. Verhuurders en verkopers kunnen een gratis advertenties aanmaken, maar hebben eveneens een betaald abonnement (Smart User account) nodig voor een aantal aanvullende diensten, waaronder het in contact komen met bedrijfspandzoekende die enkel een gratis account hebben.

8: Welke voordelen krijg je als Smartuser?
Als Smartuser ontvang je een aantal voordelen. Als bedrijfspandzoekende ontvang je o.a. bericht m.b.t. bedrijfsruimte vóór anderen, je krijgt meer informatie, je kunt contact opnemen met alle verhuurders en verkopers, en je zoekopdracht komt bovenaan de lijst te staan. Als verhuurder/verkoper heb je de mogelijkheid om contact op te nemen met alle bedrijfsruimte zoekende bedrijven in onze database, en krijg komt je advertentie bovenaan de lijst te staan waardoor je slagingskans aanzienlijk wordt verhoogd.

9: Is het veilig om te betalen op Bedrijfspandenmatch.nl?
Betalingen vinden plaats via een versleutelde verbinding via DIBS met je bank. Je kan betalen met de meeste soorten betaalkaarten. Bedfrijfspandenmatch heeft nooit toegang tot jouw kaartgegevens.

10: Waar vind ik een overzicht van mijn facturen?
Ga naar de startpagina van www.bedrijfspandenmatch.nl, scroll vervolgens helemaal naar beneden en klik op "Mijn profiel". Klik vervolgens op de knop "Facturen etc", dat je kunt vinden in het menu dat verschijnt als je op `Jouw profiel`klikt. Hier hebben we al uw facturen verzameld zodat u een duidelijk overzicht heeft. Als u een factuur wilt downloaden moet u klikken op "link naar factuur", klik daarna op de rechter muisknop en klik op "opslaan als". 

11: Ik wil een advertentie aanmaken/wijzigen - hoe doe ik dit?
Wanneer je ingelogd bent op je profiel druk je op de knop "jouw advertenties", te vinden in het menu dat verschijnt als je op `Jouw profiel`klikt. Hier kun je een verzameld overzicht vinden van al je advertenties. Wanneer je een advertentie wilt uploaden hoef je alleen te klikken op "maak een nieuwe advertentie" bovenaan de pagina. Wanneer je een advertentie wilt wijzigen die je al geupload hebt, klik je op het adres dat aan de linkerzijde van de advertentie staat. Wanneer je klaar bent met het wijzigen van de advertentie scroll je naar beneden en kun je de wijzigingen opslaan door te klikken op "opslaan". 

12: Hoe meld ik mijn profiel of Smartuser lidmaatschap af? 
Je Smartuser lidmaatschap kun je afmelden door bovenaan op de homepage van www.bedrijfspandenmatch.nl, te klikken op "Jouw profiel" (dit menu is enkel te zien wanneer je ingelogd bent op www.bedrijfspandenmatch.nl). Klik vervolgens op ”Facturen etc.”. Klik vervolgens onder aan de pagina op de knop “Abbonementen”, hierna kom je op de pagina waar je het Smartuser lidmaatschap kunt in- of uitschakelen.

13: Waar vind ik de advertenties van bedrijfsruimtes?
Je kunt alle openbare bedrijfsruimtes vinden op www.bedrijfspandenmatch.nl.

14: Hoe vind ik bedrijven die zoeken naar bedrijfsruimte?
Je kunt alle actief zoekende bedrijven vinden op www.bedrijfspandenmatch.nl - klik hiervoor bovenaan de pagina op het tabblad "vind huurder/koper".

15: Adres
Bedrijfspandenmatch.nl, Rentbuyestate.com Netherlands ApS, gevestigd te Mynstersvej, 1827 Kopenhagen, Denemarken