Filter zoekopdracht
Sorteer op
Locatie
Huur of koop?
Oppervlakte
m2
-
m2
Type pand
Toon op kaart

Bedrijfsruimtes in Rotterdam

Je hebt gezocht naar bedrijfsruimtes te huur in de volgende gemeenten: Rotterdam.
Filter de advertenties in het menu aan de linkerkant.
Beschikbare bedrijfspanden in Rotterdam op Bedrijfspandenmatch.nl

Bedrijfsruimtes te huur in Rotterdam. Bekijk alle bedrijfsruimtes in Rotterdam. Je kunt bijna alle kantoren, winkelruimtes, klinieken horecaruimtes en werkplaatsen te huur bekijken in Rotterdam op deze lijst. Klik op de knop "Lees meer" in de specifieke advertentie om aanvullende informatie te ontvangen.

Rotterdam is de tweede stad van Nederland. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat het een interessante stad is voor veel bedrijven. Het havengebied van Rotterdam behoort tot de grootste ter wereld en de verbindingen met het achterland en Duitsland zijn erg goed.

Rotterdam behoort tot de economisch krachtigste gebieden van Nederland. De haven van Rotterdam is een van de grootste ter wereld en heeft daarom een enorme aantrekkingskracht op de scheepvaart en logistieke bedrijven. De reden voor de aantrekkingskracht is voornamelijk de ligging van de stad. West-Europa heeft een omvangrijke bevolking en dus een grote afzetmarkt, waarbinnen Rotterdam centraal gelegen is. Daarnaast wordt de stad zelf ook steeds populairder, met bijvoorbeeld pop-up stores en restaurants.