Gespecificeerde zoekopdracht
Grootte
- m2
HUUR EN/OF KOOP
Kies soort bedrijfspand

Wij democratiseren de toegang tot bedrijfsruimtes

Bedrijfspandenmatch.nl is een van de grootste en meest innovatieve zoekmachines voor bedrijfsruimte in Nederland. Op Bedrijfspandenmatch.nl kan je zoeken tussen alle beschikbare bedrijfsruimtes in Nederland en bedrijfspandzoekenden.

De visie van Bedrijfspandenmatch.nl is om de bedrijfspandenmarkt te democratiseren, zodat iedereen toegang kan krijgen tot het volledige aanbod van beschikbare bedrijfsruimtes en daarmee gelijke kansen krijgt op de markt. Wij willen het volledige aanbod beschikbaar stellen, en daarmee ook de bedrijfsruimtes die niet openbaar beschikbaar zijn weergeven.

Op deze manier democratiseren we de toegang tot de bedrijfsruimte markt!
1: Wij verzamelen bijna alle bedrijfsruimtes op de markt en sturen onze gebruikers een bericht zodra er een nieuwe bedrijfsruimte beschikbaar komt op de markt.
2: Wij verzamelen bijna alle zoekenden op de markt en geven onze verhuurders/verkopers een bericht zodra er een nieuwe bedrijfsruimte zoekende op de markt komt.
3: Daarmee krijgen onze gebruikers gelijk de mogelijkheid om te reageren.

Op deze manier verzamelen we de beschikbare bedrijfsruimtes!
1: Bedrijfsruimte advertenties worden direct geplaatst op onze site door de verhuurder of verkoper.
2: Verhuurders/verkopers vragen ons om hun site te crawlen zodat ze op onze site komen.
3: Daarnaast scannen onze intelligente robots naar beschikbare bedrijfspanden. Wij nemen alle bedrijfsruimte op die wij als beschikbaar bestempelen, d.w.z. op sites die regelmatig worden geupdate.

Op deze manier weten we dat de advertenties recent zijn!
Het is niet mogelijk om er 100% zeker van te zijn dat de advertentie niet wordt geupdate zodra deze is verkocht of verhuurd. Daarom steken we extreem veel werk in het verzekeren dat advertenties zo up to date als mogelijk zijn.

1: Alle advertenties die direct worden toegevoegd door gebruikers worden geupdate doordat wij hen regelmatig verzoeken om de advertentie te updaten.
2: Onze intelligente robots scannen 7 keer per dag om nieuwe advertenties te vinden, en deze tegelijkertijd te updaten. Op deze wijze worden advertenies, wanneer nodig, aangepast op Bedrijfspandenmatch.nl.
3: Indien een van onze gebruikers toch een advertentie vind die niet meer beschikbaar is, dan compenseren wij dit door een week gratis toegang als smartuser te geven.

Milieu
Bedrijfspandenmatch.nl is CO2-neutraal - lees meer...

Tevredenheid!
We vinden het erg belangrijk dat we tevreden klanten hebben. We hebben er daarom voor gekozen om een speciale tevredenheidsgarantie aan te bieden die in bepaalde situaties toegepast kan worden. Het is niet verplicht om een dergelijke service als bedrijf aan te bieden. Lees hier meer over onze tevredenheidsgarantie

We zijn altijd te bereiken op support@bedrijfspandenmatch.nl - doorgaans beantwoorden we heel snel.