Wij democratiseren de toegang tot bedrijfsruimtes

Bedrijfspandenmatch.nl is een Nederlandse zoekmachine voor bedrijfsruimtes die er naar streeft om zoveel als mogelijk van de beschikbare bedrijfspanden/bedrijfsruimtes in Nederland in één overzicht weer te geven. Dit zodat jij, als bedrijfspand zoekende, je kunt oriënteren op de gehele bedrijfspandenmarkt via Bedrijfspandenmatch.nl. Daarmee voorkom jij als bedrijfspand zoekende dat je constant moet kijken op honderden verschillende websites om je te oriënteren op alle bedrijfspanden die aangeboden worden - wat een haast onmogelijke en extreem tijdrovende taak is.

Bedrijfspandenmatch.nl is tevens een compleet geautomatiseerd marktplatform, waar gebruikers zelf content kunnen plaatsen in de vorm van bedrijfspanden of advertenties voor bedrijfspanden, waar gebruikers direct met elkaar in contact kunnen komen en waar gebruikers relevante zoekresultaten kunnen ontvangen, in de vorm van bedrijfspanden of bedrijfspand zoekenden.

Bedrijfspandenmatch.nl democratiseert de gehele bedrijfspandenmarkt
De visie van Bedrijfspandenmatch.nl is om de toegang tot de beschikbare bedrijfspanden te democratiseren. Dat doen wij door alle bedrijven een even groot inzicht en toegang te geven in nieuwe bedrijfspanden en bedrijfsruimtes die aangeboden worden op de markt.

Standaard portalen voor bedrijfsruimtes zijn voornamelijk gebaseerd op het feit dat de aanbieder van het bedrijfspand zal moeten betalen voor het aanbieden van zijn/haar bedrijfsruimte. Daarom tonen desbetreffende portalen enkel de bedrijfspanden waar bedrijfspand eigenaren willen betalen voor de advertenties van hun bedrijfspanden. Alle andere bedrijfspanden – waar de eigenaren van de bedrijfspanden niet kunnen of willen betalen voor de advertenties – worden niet getoond. Bedrijfspandenmatch.nl verzamelt en toont bedrijfspanden ongeacht het feit of de eigenaar van het bedrijfspand wil betalen voor de advertentie van de bedrijfspanden of niet.

Dit betekend dat Bedrijfspandenmatch.nl alle ondernemingen gelijke mogelijkheden geeft om te reageren op nieuwe beschikbare bedrijfspanden die worden aangeboden en dat alle ondernemeningen via bedrijfspandenmatch.nl zich zo makkelijk mogelijk kunnen orienteren op de markt voor bedrijfspanden.

Zo verzamelt Bedrijfspandenmatch.nl beschikbare bedrijfspanden
De bedrijfspanden op Bedrijfspandenmatch.nl zijn afkomstig van drie verschillende bronnen:
1: Bedrijfspand eigenaren plaatsen zelf direct hun bedrijfspanden op bedrijfspandenmatch.nl.
2: Bedrijfspand eigenaren vragen Bedrijfspandenmatch.nl om hen te verzekeren, dat er constant een up-to-date versie van hun beschikbare bedrijfspanden op Bedrijfspandenmatch.nl wordt getoond.
3: Bedrijfspandenmatch.nl's automatische robots screenen het internet op beschikbare bedrijfspanden, die nog niet te vinden zijn in de zoekmachine van Bedrijfspandenmatch.nl.

Standaard gebruiker versus Smart User gebruiker
Als standaard gebruiker kun jij Bedrijfspandenmatch.nl geheel gratis gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld altijd gratis een advertentie voor het aanbieden van een bedrijfspand en advertentie als bedrijfspand zoekende aanmaken. Indien je het volledige effect van alle diensten van Bedrijfspandematch.nl wilt ervaren, kun je jouw account upgraden tot Smart User gebruiker. Dit is een gebruikerstoegang gebaseerd op een abonnement, welke actief blijft tot dat jij deze stop zet. Als Smart User word jouw profiel en gebruik geoptimaliseerd op verschillende manieren. Als bedrijfspand zoekende Smart User krijg je bijvoorbeeld toegang tot het verzamelde overzicht van bedrijfspanden, heb je volledige toegang tot onze notificatie-service, die jou een bericht en tevens e-mails stuurt over nieuwe bedrijfspanden, en krijg jij een uitgelicht zoekprofiel inclusief keurmerk. Dit uitgelichte zoekprofiel wordt bovenaan de zoekresultaten geplaatst, zodat jij een van de eersten bent die gezien wordt wanneer eigenaren van bedrijfspanden zoeken naar bedrijfspand zoekenden.

Milieu
Bedrijfspandenmatch.nl is CO2-neutraal - lees meer...

Tevredenheid
Wij hechten grote waarde aan tevreden gebruikers. We hebben er daarom voor gekozen om een speciale tevredenheidsgarantie aan te bieden die in bepaalde situaties toegepast kan worden, welke hieronder worden beschreven. Het is niet verplicht om een dergelijke service als bedrijf aan te bieden. Lees meer over onze speciale tevredenheidsgarantie hier

Adres
Bedrijfspandenmatch.nl, Rentbuyestate.com Netherlands ApS, gevestigd te Mynstersvej, 1827 Kopenhagen, Denemarken

Er kan altijd contact met ons worden opgenomen via support@bedrijfspandenmatch.nl – doorgaans beantwoorden we spoedig uw bericht.