Filter zoekopdracht
Sorteer op
Locatie
Huur of koop?
Oppervlakte
m2
-
m2
Type pand
Toon op kaart

Bedrijfsruimtes in Eindhoven

Je hebt gezocht naar bedrijfsruimtes te huur in de volgende gemeenten: Eindhoven.
Filter de advertenties in het menu aan de linkerkant.
Beschikbare bedrijfspanden in Eindhoven op Bedrijfspandenmatch.nl

Bedrijfsruimtes te huur in Eindhoven . Bekijk alle bedrijfsruimtes in Eindhoven. Je kunt bijna alle kantoren, winkelruimtes, klinieken, restaurants en werkplaatsen te huur vinden in Eindhoven via deze lijst. Klik op de knop "Lees meer" in de advertentie om meer informatie te ontvangen.

Eindhoven is de vijfde stad van Nederland en daarmee met recht de hoofdstad van Zuid-Nederland te noemen. De stad staat bekend om haar aantrekkingskracht op bedrijven en studenten in de innovatiesector. Eindhoven is hierdoor een interessante vestigingslocatie.

Eindhoven is een moderne stad in Zuid-Nederland gelegen in de provincie Noord-Brabant. Binnen Nederland, maar ook zeker internationaal, is de stad leidend op het gebied van innovatie en techniek. Eindhoven trekt daardoor veel bedrijven aan die zich hiermee bezighouden. Door de Technische Universiteit is er in Eindhoven een grote aanwas van toekomstige professionals binnen de techniek en innovatie die stage lopen of komen te werken bij bedrijven in de stad.