Filter zoekopdracht
Sorteer op
Locatie
Huur of koop?
Oppervlakte
m2
-
m2
Type pand
Toon op kaart

Bedrijfsruimtes in Groningen

Je hebt gezocht naar bedrijfsruimtes te huur in de volgende gemeenten: Groningen.
Filter de advertenties in het menu aan de linkerkant.
Beschikbare bedrijfspanden in Groningen op Bedrijfspandenmatch.nl

Bedrijfsruimtes te huur in Groningen . Bekijk alle bedrijfsruimtes in Groningen. Je kunt bijna alle kantoren, winkelruimtes, klinieken, restaurants en werkplaatsen te huur vinden in Groningen via deze lijst. Klik op de knop "Lees meer" in de advertentie om meer informatie te ontvangen.

Groningen is de grootste stad van Noord-Nederland, de stad wordt daarom vaak de “hoofdstad van het noorden” genoemd. Vanwege de vele studenten in de stad biedt Groningen veel kansen aan ondernemers in bijvoorbeeld de horecasector.

Groningen is een aantrekkelijke vestigingslocatie. Het is de grootste stad van Noord-Nederland en vervult daardoor een centrale rol binnen de regio. Vanwege haar grootte heeft Groningen een natuurlijke aantrekkingskracht op heel Noord-Nederland. Op landelijke schaal weet de stad veel studenten aan te trekken en heeft verhoudingsgewijs de meeste studenten van alle studentensteden in Nederland. De stad is hierdoor erg interessant voor ondernemers gericht op het noorden of studenten.