Deze advertentie hoort bij een verhuurdersprofiel
Rapporteer

Magazijnpand te koop, Dronten, De Linge

De foto is afkomstig van Google Streetview en kan onjuist zijn:
  • 187766
  • Magazijnpand & Kantoorpand
  • 900 m2
  • 375.000 Euro

Deze advertentie is niet langer actief.

Klik hier om gelijkwaardige bedrijfspanden te vinden!

900 m2 magazijnpand in de verkoop in Dronten

Op het bedrijventerrein Business Zone Delta te Dronten, is deze vrijstaande bedrijfshal met kantoorruimte en omheind buitenterrein gelegen. Het bedrijventerrein is mede door de goede infrastructuur en aansluiting op het nieuwe bedrijventerrein "Poort van Dronten" goed bereikbaar vanaf de A6, N23 en N307.

Op dit industrieterrein mogen industriële, ambachtelijke en groothandelsbedrijven alsmede kantoren gevestigd worden.Ligging

Uitstekende hoeklocatie aan [xxxxx] 1 te DrontenKadastrale gegevens

Gemeente Dronten, Sectie K, nummer 911, grootte 19 are en 54 centiare.Omschrijving

De bedrijfshal is in ca. 1997 gebouwd als staalskelet met paalfundering en geïsoleerde gevelpanelen. Het kantoorgedeelte bestaat uit metselwerk en het dak is voorzien van bitumineuze bedekking.

Voor het grootste gedeelte is het bedrijfspand rondom voorzien van verharding ten behoeve van laad en los mogelijkheden alsmede voor parkeren. Totaal is bijna 900m² verhard.Kantoorruimte

Het kantoorgedeelte is op de begane grond ca. 200m² (20 x 10 meter) groot en is voorzien van een etagevloer van ca. 200m² (20 x 10 meter). Het kantoorgedeelte wordt verwarmd middels een gasgestookt c.v.-ketel.

De begane grond zou tevens als showroom gebruikt kunnen worden, waarbij de etage als kantoorruimte kan dienen.Bedrijfshal

De bedrijfshal is bereikbaar via het kantoorgedeelte alsmede via de loopdeuren aan de zijgevel. Voor laad en los gelegenheid bevinden zich aan de achterzijde een tweetal elektrisch bedienbare overheaddeuren.

De afmeting van het bedrijfsgedeelte bedraagt 20 x 25 meter en heeft derhalve een vloeroppervlak van ca. 500 m². In de hal bevindt zich ook een toiletgroep.

De hal is nu opgesplitst in 2 gedeeltes, maar de geïsoleerde tussenwand is eenvoudig te verwijderen. In de hal bevinden zich een tweetal gasgestookte heaters.

In de bedrijfshal zijn 2 zolders gesitueerd van beide ca. 100m² (20 x 5 meter)* vloeistofdichte betonvloer in de bedrijfshal

* elektrisch bedienbare overheaddeuren

* ca. 600m² omheind buitenterrein

* vloerbelasting kantoorunit 400 kg/m²

* nokhoogte bedrijfshal 5,70 meter

* Makelaardij Van der Linden DrontenAanvaarding per direct.

Deze bedrijfsruimte ligt in Dronten gemeente - klik hier voor meer informatie...