Filter zoekopdracht
Sorteer op
Locatie
Huur of koop?
Oppervlakte
m2
-
m2
Type pand
Toon op kaart

Werkplaatsen te huur in Eindhoven

Je hebt gezocht naar Werkplaatsen te huur in de volgende gemeenten: Eindhoven.
Filter de advertenties in het menu aan de linkerkant.
Beschikbare bedrijfspanden in Eindhoven op Bedrijfspandenmatch.nl

Vind werkplaatsen te huur in Eindhoven. Ben je op zoek naar werkplaats te huur in Eindhoven, krijg je een overzicht met deze lijst. Klik op de knop "Lees meer" in de specifieke advertentie om meer informatie te ontvangen. Ben je op zoek naar andere soorten bedrijfsruimtes of vastgoed in Eindhoven dan werkplaats, gebruik dan de zoekfunctie.

Eindhoven is de vijfde stad van Nederland en daarmee met recht de hoofdstad van Zuid-Nederland te noemen. De stad staat bekend om haar aantrekkingskracht op bedrijven en studenten in de innovatiesector. Eindhoven is hierdoor een interessante vestigingslocatie.

Eindhoven is een moderne stad in Zuid-Nederland gelegen in de provincie Noord-Brabant. Binnen Nederland, maar ook zeker internationaal, is de stad leidend op het gebied van innovatie en techniek. Eindhoven trekt daardoor veel bedrijven aan die zich hiermee bezighouden. Door de Technische Universiteit is er in Eindhoven een grote aanwas van toekomstige professionals binnen de techniek en innovatie die stage lopen of komen te werken bij bedrijven in de stad.