Filter zoekopdracht
Sorteer op
Locatie
Huur of koop?
Oppervlakte
m2
-
m2
Type pand
Toon op kaart

Business centers te huur in Breda

Je hebt gezocht naar Business centers te huur in de volgende gemeenten: Breda.
Filter de advertenties in het menu aan de linkerkant.
Er zijn geen advertenties passend bij je zoekopdracht. Je kunt in plaats hiervan een zoekopdracht plaatsen naar Business Center, die verstuurd wordt naar relevante verhuurders in Breda. Klik hier om meer te lezen
Beschikbare bedrijfspanden in Breda op Bedrijfspandenmatch.nl

Vind business centers te huur in Breda. Ben je op zoek naar business center te huur in Breda, krijg je een overzicht met deze lijst. Klik op de knop "Lees meer" in de specifieke advertentie om meer informatie te ontvangen. Ben je op zoek naar andere soorten bedrijfsruimtes of vastgoed in Breda dan business center, gebruik dan de zoekfunctie.

Breda fungeert als verbinding van de Randstad met de Brabantsteden en is daarmee een stad op een aantrekkelijke locatie. Daarnaast is Breda een erg veelzijdige stad en trekt zowel studenten als bedrijvigheid aan.

Breda is gelegen in het westen van de provincie Noord-Brabant. De stad is gelegen op een erg aantrekkelijke locatie, het verbindt namelijk de Randstad met de Brabantsteden en België. De infrastructuur rondom de stad is daarbij zeer goed, zowel voor de auto als het openbaar vervoer. Breda heeft als stad zelf ook veel te bieden, de knusse binnenstad en het grote aantal studenten maken van Breda een interessante stad om te ondernemen. Vooral in de horeca sector liggen veel kansen door de jonge bevolking.