Filter zoekopdracht
Sorteer op
Locatie
Huur of koop?
Oppervlakte
m2
-
m2
Type pand
Toon op kaart

Winkelruimtes te huur in Nijmegen

Je hebt gezocht naar Winkelruimtes te huur in de volgende gemeenten: Nijmegen.
Filter de advertenties in het menu aan de linkerkant.
Beschikbare bedrijfspanden in Nijmegen op Bedrijfspandenmatch.nl

Vind winkelruimtes te huur in Nijmegen. Ben je op zoek naar winkelruimte (gebruik) te huur in Nijmegen, krijg je een overzicht met deze lijst. Klik op de knop "Lees meer" in de specifieke advertentie om meer informatie te ontvangen. Ben je op zoek naar andere soorten bedrijfsruimtes of vastgoed in Nijmegen dan winkelruimte (gebruik), gebruik dan de zoekfunctie.

Nijmegen is een van de oudste steden van Nederland en is gelegen in het uiterste oosten van het land. Het is een belangrijke universiteitsstad en heeft een grote aantrekkingskracht op heel Oost-Nederland. De binnenstad van Nijmegen is historisch en knus en biedt hierdoor perfect kansen voor ondernemers in de horeca.

Nijmegen claimt de oudste stad van Nederland te zijn. De stad stamt uit de romeinse tijd en is daarmee dus ruim 2000 jaar oud. De binnenstad ademt hierdoor historie en sfeer, wat door de lokale horeca uitstekend benut wordt door middel van knusse restaurants en café’s. Nijmegen is vanwege haar ligging en grootte een van de belangrijkste steden van Oost-Nederland en biedt hierdoor kansen aan ondernemers die gericht zijn op het oosten van Nederland.