Gespecificeerde zoekopdracht
Grootte
- m2
HUUR EN/OF KOOP
Kies soort bedrijfspand
ID-nummer
Zoek op straatnaam

Start met zoeken

Bedrijfspandenmatch.nl heeft de ambitie om Nederlands grootste zoekmachine voor bedrijfspanden te worden. Op dit moment zijn er 30.708 bedrijfspanden te huur of te koop, verdeeld over 16.871 advertenties Verhuur je bedrijfspanden!
Bedrijfspanden in Groningen Bedrijfspanden in Friesland Bedrijfspanden in Drenthe Bedrijfspanden in Overijssel Bedrijfspanden in Flevoland Bedrijfspanden in Noord-Holland Bedrijfspanden in Gelderland Bedrijfspanden in Utrecht-provincie Bedrijfspanden in Limburg Bedrijfspanden in Noord-Brabant Bedrijfspanden in Zuid-Holland Bedrijfspanden in Zeeland Groningen Leeuwarden Assen Lelystad Zwolle Almere Amsterdam Haarlem Utrecht Den Haag Arnhem Rotterdam Nijmegen Den Bosch Middelburg Breda Tilburg Eindhoven Maastricht Enschede Apeldoorn Amersfoort Leiden Emmen Alkmaar

Wat is Bedrijfspandenmatch.nl?

Bedrijfspandenmatch.nl is een Nederlandse zoekmachine voor kantoorruimtes, bedrijfsruimtes, winkelruimtes, magazijnen en andere bedrijfsruimtes te huur en te koop.

We verzamelen bijna alle beschikbare bedrijfsruimtes op het internet in onze database door middel van crawling en individueel aangemaakte advertenties van onze gebruikers. Deze database houden we constant up-to-date waardoor onze gebruikers altijd een actueel en compleet overzicht van de bedrijfspandenmarkt hebben. Onze gebruikers kunnen een zoekopdracht aanmaken, waardoor zij 24/7 op de hoogte blijven over nieuw aanbod van bedrijfspanden dat past bij hun wensen. Vervolgens kunnen zij de contactgegevens van de verhuurders opvragen om aanvullende informatie over de bedrijfsruimtes op te vragen.

Bedrijfspandenmatch.nl biedt diverse soorten bedrijfsruimtes aan. Ben je op bijvoorbeeld op zoek naar bedrijfsruimtes in Amsterdam, Rotterdam of de rest van Nederland? Bij ons vind je:

  • Bedrijfsruimtes te huur zoals: Winkelruimte te huur, kantoorruimte en vergaderruimte
  • Bedrijfspanden te koop zoals: Garages, werkplaatsen, bedrijfshallen, praktijken, klinieken, vastgoed enz.
  • Andere bedrijfspanden zoals: Magazijnen, opslagruimte, restaurants, cafe’s en kantoren


Succes met je zoektocht in de database van bedrijfspanden in Nederland!